Guess who's back mfuckaz!

Yeah yeah yeah! Guess who's back! Efter in tids frånvaro från bloggskrivandet så är jag tillbaka, YEAH! Har under min "semester" från bloggandet hunnit flytta hela två gånger inom loppet av tre månader! Flyttade först hemifrån mina föräldrar till Rimbo där jag spelade en grymt rolig halva av säsongen med Rimbo IBK som för övrigt tog sig upp i min nygamla klubb Midas serie, div. 4. Det var mest det jag gjorde när jag bodde i Rimbo, spelade innebandy, annars var jag bara i Norrtälje hela tiden. Anledning? Emelie Andersson, min flickvän och sambo. Den vackraste av mina något många flickvänner genom mina dagar ;P. Hon kommer ifrån Norrtälje, där hon har bott i hela sitt liv. Fram tills nu när vi tillsammans skaffade en lägenhet i centrala Hallstavik, vi båda trivs väldigt bra i den här lilla hålan som jag faktiskt hann sakna lite grann när jag bodde i Rimbo. Hon är 20 år gammal och pluggar till att bli undersköterska ;) nice ;) Får gärna ta hand om mig :) (Ska fejka sjuk varje dag ;)) Är en jävligt skön tjej med rätt inställning till livet, lite med en klackspark men ändå seriös när det behövs.

Mina homies. Sammy, min trognaste och bästa vän. Walle, sköningen med glimten i ögat. Leif, dåren med håren på låren :P, har blivit lite grann lidande av mitt flyttande. Jag har inte hunnit träffa dessa livspolare så mycket de senaste månaderna, sanningen är den att jag har umgåtts med grabbarna typ en gång sammanlagt. Det kommer det att bli ändring på. Dom förstår mig säkerligen.

Nu så har vi fått ordning i våran relativt stora 2:a, 60 kvm. Känns underbart att ha sitt egna lilla hem att komma hem till på kvällarna efter jobbet. Jobbet då? Glider på som fan och jag känner att jag har cash-flow än så länge :D trivs väldigt bra i min grupp med Johan Åkesson, Mikael Lindholm och Dmitrij Zinkevitch.

Har bokat en resa med Emelie till Alanya, Turkiet. Två veckor all inclusive blir det där! Kommer bli grymt eftersom att det är första gången jag åker utomland. Har alltid haft råd med aldrig haft antingen tid att åka eller någon att åka med. Dålig timing helt enkelt. Nu så slår vi på stort istället! Blir en vecka i Grekland i September också med Emelies mamma och hennes kille :) Håller på att planera en resa till thailand också under nästa år. Den blir antingen av i början av året, eller sen i slutet av året då det ska vara de bästa perioderna att vara där på. Turkiet då, det kommer att bli grymt! Jag ska flyga paragliding, jag ska åka vattenskoter, åka ut med piratbåt och hoppas få se delfiner. Ska göra allt som jag har missat. Kommer att bli en grym upplevelse! Lovar att ta massvis med bilder och lägga upp här och på facebook! Nu får det räcka för den här gången och så hoppas vi på ett återseende så snart som möjligt, ska försöka skriva minst nån gång i veckan istället för nån gång per år :) Hörs!

// Tomi

Nära

7 dagar
1 timme
2 minuter
kvar!


One

Några videos



Lloyd Banks feat. Juelz Santana - Beamer, Benz, Or Bentley


Black Eyed Peas - Meet Me Halfway


Lil Wayne ft Eminem - Drop the World

RSS 2.0