Rags to bitches

Min lilla bil blev så fin igår! Den blänker jättefint. Men ett par timmar senare va den skitig igen p.g.a. att det där förbannade lappmöglet kom igen och gjorde allt blött och jobbigt!
Tänkte mycket på en sak. "Vad skulle Emma ha tyckt om vad vi har gjort med bilarna nu?"
Men jag känner att hon säkert tittar ner på oss och är stolt över vad vi har lyckats med.

Smutsig innan


Fortfarande smutsig innan


Fiiiiiiiin efter


Fortfarande fiiiiin efter


Ja, jag vet att ni också vill ha den. Men ni får köra i eran skruttsaab! :P


Det tog många timmar att fixa bilen, tur att vi hade sällskap! Haha! :P

One

En utfrysning beställd.

Vänner... Behöver man såna? Vissa klarar jag mig jävligt bra utan har jag märkt! Jag har några väldigt få som är riktiga vänner, sen har jag väl ett antal falska opålitliga också. Men dem bryr jag mig inte om längre. Ni kommer märka vilka ni är, det är ett löfte!

Det här handlar INTE om dig, så det inte blir några missförstånd.

Sen kan dem som vill ta åt sig av det här: Fuck you and lick my balls!

Helgen

Hann med hur mycket som helst under helgen känns det som. Lördagen gick mest åt att chilla. Cruisade lite med Boran eftersom att det var så skönt väder, åkte och spanade lite här och där :P Sen var jag med Sammy fram till att min match skulle börja. Spelade matchen, stukade foten efter 8 minuter men kom tillbaka och lirade kanske 5-6 byten. Borde jag ha låtit bli, foten ser ut som en enda stor boll nu. Vann poängligan för första gången med. 25 mål + 8 assist vart det till slut.

Senare på kvällen hade Tom fixat en lagfest som jag gick på. De flesta var där och vi hade trevligt. Kollade på fotboll och snackade skit. Sen åkte jag till Mobergs med Mickan, Tessan aka "Tratten", Angelika och Jens. Kände en jävlans massa folk som var ute just den här helgen. Blev full som en kastrull men hade riktigt roligt även på mobergs :D Genomskådade även Mickans försök att få mig att tro att en snubbe från gotland var bög, och så sa dom till honom att jag var bög, så han och jag skulle titta snett på varandra om man säger så. Jag genomskådade det rätt fort och började driva med snubben istället :P Det tyckte Mickan var kul tydligen :P

Hahaha ;P Gotland och jag :P

På söndagen vaknade jag vid typ halv 11. Ringde Sammy och frågade om vi skulle åka till Norrtälje, behövde köpa lite kläder (kommer upp senare på bloggen). Han kunde så vi gitta rätt fort dit och jag käkade frukost på donken, kände mig rätt nyttig efter det.. Sen kom den där lilla saken, om man skulle ställa två av henne på varandra så skulle dom nå upp till hakan på mig, (Mickan alltså) ;P kom till norrtälje. När jag hade handlat färdigt så drog vi hem mot Hallsta och åkte till Roni´s och käkade sallad :) Senare på kvällen så bestämde jag och Mickan att vi skulle åka på bio i Uppsala. Vi kollade upp vilka filmer som gick och bestämde oss för att vi skulle se Slumdog Millionaire, riktigt bra var den! Rekommenderas verkligen! A just det! På vägen hem såg vi ett vildsvin typ en meter ifrån vägkanten,den var typ 5 gånger så stor som mickan, en halvmeter hög typ :P Mickan höll på att skita ner Getz:en och jag fick värsta rysningen, antingen så var det av vildsvinet eller av skitlukten :P Visste inte att rädsla luktade skit men nu vet jag, tack för den Mickan ;) Nädå, skämt å sido. När vi kom hem så såg vi på Sanningens ögonblick och efter det så drog jag hem.. Hade en riktigt bra och trevlig helg :)


Ska satsa stenhårt på beach '09. Ska tokgymma fram till sommaren bestämde vi oss för ;)
Ha det bra! Hörs.
 

// Tomi

Ah ha ha!

Sista matchen idag mot Östhammar. Vill verkligen ta hem poängligan i år. Har ju varit så nära förr och nu krävs det nästan mirakel för att jag ska bli av med den titeln. Tar inte ut nåt i förskott, allt kan ju hända men det ser väldigt ljust ut. Skriver efter matchen.

// Tomi

Wish I could keep you much longer...

Wish I could stop by, and maybe say hi
Wish I could just stop by, and lay by your side

Suck... Saknar dig så mycket. Nå väldigt extremt just nu. Läste lite gamla sms igår och insåg, igen, hur mycket du betydde för mig. Hur viktig du va för att jag skulle orka med allt! Jag skulle ge VAD SOM HELST för att få krama om dig och säga att jag älskar dig en sista gång...
Jag välkomnar den dagen vi ses igen. Just fucking bring it!

Now homie if I go to hell and you make it to the pearly gates
Tell the boss man we got beef
And tell his only son I'm a see him when I see him
And when I see him, I'm a beat him like a movie

Tjena

A tjena. Idag var jag hos Rodrigo och fick min tatuering ifylld igen, känns som att den aldrig kommer bli klar. Vi kan bara köra en halvtimme pga att jag har några konstiga prickar på just den armen, så det blir irriterat som fan rätt fort om man säger så. Han säger att det kan bero på tvättmedel eller vad som helst. Vill bara få skiten klar så är jag nöjd.. Senare så åkte jag ner till Sammy och kollade på Boondocks, Walle var också där, trött och jävlig som vanligt ;) Kunde inte träna idag heller pga mitt onda knä som jag skadade i helgens match plus en liten förkylning. Var upp till hallen och kollade en stund ändå, skittråkigt var det, att inte få vara med själv...

Sista matchen mot Östhammar på lördag. Har chans att vinna poängligan för första gången vilket känns otroligt skönt efter all tid man lagt ner på att bli så bra som man bara kan. Blir rätt lack när några lagkamrater ibland säger att jag inte ens behöver träna, "du får vara med på matcherna ändå". Dom säger det för att vara snälla, för att de tycker att jag gör nåt bra på planen men det känns ibland för mig som att dom ser mig som en diva. Hatar det ordet, hatar såna personer, som Zlatan när han var ung.

Jag har jobbat hårt för att komma dit där jag är idag, har missat max 5 träningar på 5 säsonger. Det är ingen dans på rosor och det handlar inte bara om talang. Det ligger hårt arbete bakom framgång och det är viktigt att veta om det. Jag vet om det själv, jag ger alltid 110 på träningarna. Jag vill vara en förebild, en som folk tar efter. Se till att fler ger 110% och når sina mål med Innebandyn. Jag vill kunna titta tillbaka på den här tiden senare och kunna se att jag har lämnat efter mig någonting till de yngre killarna i laget. För det är det vi spelar för, att bli bättre, som individer och som lag. Vissa är bara duktigare än andra, så är det bara. Min teori är att den som jobbar hårdast vinner mest. Och ju fler som jobbar hårt, desto bättre för laget. Nog om det nu.

Just nu känns det som att livet står stilla lite grann och väntar på att få rulla igång igen. Hoppas att våren för med sig något gott. Livet brukar ju bli bättre med vädret..

Nog för idag, ska försöka skriva oftare. Hörs!

// Tomi

Sjuuuuuuk!

Ja, en annan har ju varit sjuk hela helgen. Kuuuul! Men jag har suttit hos Mickis ändå, sitter här just nu. :) Igår satt vi här i mörkret med bara datorn på och lite låg musik. Vi satt och pratade i 2-3h, det va mys. :)
Det är tur att man har nån som VILL vara med en iallafall...

Sen va vi och tittade på Tomis sista hemmamatch idag. Va väl en lite halvrolig match. Dannemora hade bara tur och lyckades trycka in ett mål med bara några sekunder kvar.

One

3/3 (Igår)

Ja, igår va det ju 5 månader sen Emma gick bort. Det är nästan lika lång tid som jag kände henne. Men under den tiden så kom vi varandra så nära så man inte kan förstå det. Vi sa faktiskt det till varandra. Vi har bara känt varandra i ett halvår, men det kändes som säkert 10 år. Vi gjorde allt typ allt tillsamman och träffades nästan varje dag. Vi tänkte samma, gjorde samma saker och ibland sa vi samma saker exakt samtidigt.


Wallmo och jag åkte upp till henne både igår och i förrgår och hälsade på och tände varsitt ljus.
Tankarna går runt i skallen så det inte är klokt. Vad kunde man ha gjort annorlunda? Kunde man ha gjort något för att förhindra det? Och till slut den frågan man har ställt sig minst en gång varje dag: Varför?
Grejen är att jag känner ibland att man kanske hade kunnat förhindra det... Vad jag tror så hade hon bråttom till jobbet, för jag och Wallmo såg grejer som inte stämde in på henne där uppe i lägenheten när vi va uppe. Mycket som tyder på att hon hade bråttom.
Jag jobbade förmiddag den dagen, och jag gick hela morgonen och tänkte på att jag skulle skicka sms till Emma. Men det va mycket som kom i vägen, så det blev aldrig av. Och om jag hade skickat sms så kanske hon inte hade somnat i soffan (som jag tror att hon gjorde) eller så hade jag väckt henne, och då hade hon kanske varit kvar här hos oss. Jag vet att det är fel att tänka så, men jag kan inte hjälpa det.
Efter att hon försvann så har jag känt mig så enormt ensam. Jag vet att jag har många fler vänner, men ändå så känner jag mig ensam. När hon försvann så dog en del av mig med...


Natten till igår va den värsta under den här perioden. Jag fick ca 30 minuter sömn under hela natten. Jag hade så många jobbiga drömmar som kom och gick. Till slut vågade jag inte sova mer, för jag ville inte drömma något igen. Det har aldrig hänt mig att jag drömmer nästan samma drömmar i följd. Men nu hände det. Inom loppet av ca 1h - 1,5h så drömde jag nästan samma sak, fast med olika scenario, typ 4-5 gånger. Efter sista så vaknade jag och hade jätteont i magen och va tvärhispig. Tyckte att jag hörde ljud exakt överallt. Jag va hur trött som helst, men jag ville inte somna om, för ärligt talat så vågade jag inte. Så vid runt 3 tiden la jag mig och kollade på tv och tvingade mig själv att vara vaken.


Alla drömmarna handlade om att Emma hade kommit tillbaka. En kommer jag ihåg speciellt. Vi pratade om något. Jag låg på rygg på sängen och hon stod, av någon anledning, upp i sängen. Då sträckte jag ut armarna för att jag ville krama henne. Så hon skulle typ lägga sig på mig och krama mig, och när hon va riktigt nära så skulle jag blinka till i drömmen. Saken är den att jag stängde ögonen i drömmen, men när jag öppnade ögonen så va jag vaken, och hon va borta. Så höll alla drömmarna på. Stängde ögonen i drömmen och när jag öppnade dem igen så va jag vaken och hon va borta. Det va grymt jobbigt p.g.a. att först kändes det som att hon va jättenära och nästa sekund va hon borta igen.
Vet inte om jag ska ta det som ett tecken på att hon finns inom mig. Men det är ett jävligt jobbigt tecken isåfall.


Men efter det så gick jag runt som en zombie hela dagen. Wallmo och jag satt hemma hos mig och tittade på film. Jag sa till honom att väcka mig om jag somnade, eftersom jag inte ville somna. Han sa åt mig att börja sjunga för att hålla mig vaken. Sagt och gjort, jag började sjunga. Men det va ju inga seriösa låtar jag sjöng direkt. Efter ett tag sa han till mig att jag kan hålla ögonen öpppna när jag sjunger, för annars lär jag somna. Man är inte dålig om man håller på att somna medans man sitter och sjunger!
Efter ett tag så åkte vi upp till Mickan och tittade på tv. Tessan och Alex kom också dit. Vi tittade på Desperate Housewifes och Christine. Jag satt i Mickans nyköpta schäslong hela kvällen, så förbannat skön! Bra köp! Den är min varje gång jag kommer dit, bara så du vet det! :P


Tack för att ni finns alla mina vänner. Finns det någonsin något jag kan göra för er så ska ni aldrig tveka på att säga till.



And I'm out!


RSS 2.0