...



// Tomi

Grym låt



// Tomi

Haha

Hoppas jag inte blir mördad för det här nu men det är så kul och så rätt, hela världen i krig. Meanwhile in sweden... :P Se och njut :P


// Tomi

Nya skor

Gillade inte mina nya svarta skor som jag köpte till innebandyn så jag köpte ett par till, snyggare färg och så var dom skönare :D



// Tomi

Så bra



// Tomi

Lite sen..

Orkade inte skriva under helgen så jag tar det nu istället. På fredagen var det träning :D Efter den gick ett gäng av oss hem till Ingo och spelade Fifa-turnering och drack lite Pilsneri. På söndagen var jag i Uppsala med Leify då han handlade lite grejer till sin nya lägenhet (eller vår partylägenhet i Gimo ;)). Det var typ allt som hände den helgen kort och gott. Annars har jag bara jobbat och gymmat, träning om en timme :D Love that sh*t! Pandykluppa, skuur ock sen para sprinka o syyta pollen.

// Tomi

Snygging! ;D

Det är ingen som tittar bort direkt när den här puddingen glider förbi i sitt sexpack, hahahha!!! ;)

OBS! "Bilden är tagen och inlagd endast för att retas ;)" Ni ser väl fjortis stilen? :P (Bilden tagen mot en spegel)



// Tomi, snygg sexig och singel ;)

Första träningen

Efter jobbet skulle jag ha träffat först Linn och sen Lellan en stund, men ingen av dom kunde komma av olika anledningar (Plugg (!!) och kräftskiva :P). Inte blev jag ledsen för det när Ida skickade sms och frågade vad jag gjorde.. Så vi gick på stan en kortis och kollade lite, sen åkte jag hem och laddade väskan med grejer och huvudet med motivation till säsongens första träning. Fan vad jag älskar den här sporten!

Första träningen gick oväntat bra, med ny klubba och nya skor och allt, kändes som att man redan hade spelat några veckor :) Det enda negativa är att jag saknar brorsan ibland, han lägger dom där bollarna som jag söker och vill ha, dom lite oväntade, vi hittar nog varandra med ögonbindel till och med! Trots detta är jag väldigt positiv inför kommande säsong, laget komer att fyllas på med nya, unga och snabba spelare, vilket bara gynnar laget :) Jag sätter inte några mål inför säsongen, jag får ta den som den kommer, för den här säsongen ska jag ha som sista utvecklingsåret hade jag tänkt iaf, sen måste jag nog vidare upp i högre divisioner om jag vill bli nånting i framtiden. Min egna lilla försäsong har satt sina spår med som tur är, vi hade ju ingen med laget då vi alltid är kort om folk på de träningarna. Kände mig otroligt snabb och stark idag, ska förök att springa extra lite då och då, köra mer ben på gymmet än tidigare med (ingenting :P). Det ser bra ut och jag tror och hoppas att det blir det också :) Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon, hörs!

// Tomi

Konstigt skön måndag.

Började redan vid midnatt, då jag vaknade upp varje halvtimme typ hela natten. När jag sedan skulle gå upp klockan 04.50 som alltid, så var jag helt otroligt pigg! Helt sjukt! Om varje måndag var som denna så skulle jag vara en väldigt lycklig man för piggheten höll i sig hela dagen, är fortfarande pigg :P

Linn åkte med från Norrtälje eftersom att hon skulle färga mitt hår :) Och hon fick för sig att leka med min mobilkamera då hon också har beställt en likadan mobil :) Som tur var så fick jag fler bilder på henne än vad hon fick av mig :D Haha! gotcha!  Vi tittade på Love Guru tills hon var tvungen att åka hem. Trevligt hade vi iaf, som vanligt. Så rolig och söt så ;)

Lite av bilderna.

Klet i håret :P

Gangsta ;)

Tomilainen

Sweet


// Tomi

Voice '08 och Fotboll

Var på voice 08 med Ida, Sammy och Linn. Riktigt trevligt var det :) Flo rida körde sist som väntat och han var väl hyfsad, han har ju sina hits att luta sig tillbaka på. Adam Tensta var grym som vanligt men Colby O' Donis överglänste alla! Han var helt klockren, det bästa jag har sett på länge faktiskt. Hela konserten var grym rätt igenom och det var kul att vara där :) Ska fan köpa colbys skiva :P

Spelade fotboll med Ferro idag :P vi torskade med 6-2 mot almunge :P men jag spelade riktigt bra :D var ju sex år sen man spelade en fotbollsmatch sist liksom.



"Känns inte nånstans och det är underbart :D Stronger than ever! Samtidigt är det lite synd.."

// Tomi

Nya skor :D




Nya skorna som kommer att springas runt i väldigt mycket, med början måndagen den 18/8 i Hallstaviks Sporthall. Helt underbart sköna! Det är samma modell som jag har haft tidigare bara att det är -08or :P dom förra var från -05 så dom håller riktigt bra :) Köpte ett par jeans med när jag ändå var på stan ;) tattoo 27/8.

Vänd.. ses snart.

// Tomi

Hänti hänti.

Var in till stan idag och köpte en innebandyklubba för 1500spänn, det blev en Zone Envy White Chrome :) Riktigt snygg och skön :) är nog värd pengarna skulle jag tro ;) nu behöver jag bara fixa nya skor, inget annat än adidas godtas :P sen kom jag in till norrtälje vid 5 och såg att nästa buss hem går kl 19.40 :/ satt och snackade i mobilen med en och annan och så satt jag på msn men det drog lite för mkt batteri så jag var tvungen att sluta.. Sen när jag skulle ta ut pengar för att äta lite vid stationen så kom westerberg, smedberg och ingo med audin :) så jag hakade på dom bort till görla och tittade lite på bilar :D de enda som var värda att nämna var en volvojävel med ruggigt drag i och en gt2a.. så nu sitter jag hemma och beundrar min klubba :D

så ser klubban ut :)


hoppas allt löser sig snart :) ses på onsdag.

// Tomi

Träning

Har varit en del ruggiga träningspass den senaste tiden. Sen slutet av juni har jag försökt gymma varannan dag och köra löpträning varannan dag, det har gått bra faktiskt, var sjuk i två veckor också men det gav bara mer kraft och motivation till träningen. Har helt sjuk vinnarinstinkt. Måste alltid vinna, även om det bara skulle vara mot mig själv :P Ett exempel, springer ett varv på spåret och möter någon, då måste man ju så klart kuta på som en idiot så man möter honom längre fram i spåret på nästa varv, då har jag vunnit matchen i matchen och är jättenöjd, helt sjukt det är vad som kan få mig att få motivation, sådana småsaker bara.

Det jag har haft svårast med tidigare har varit att överhuvudtaget ta mig ut i spåret, men nu sticker jag dit även fast jag egentligen inte har tänkt att träna den dagen, bara för att jag inte har nåt att göra. Har alltid gillat att springa ensam, för då pressar jag mig själv till bättre resultat och när man har någon med sig så får man ju bara sakta in hela tiden ;) Gymma gillar jag inte att göra ensam, men tyvärr så är de flesta slöa så jag får gå dit ensam ändå, men när man har tränat den tiden som jag har gjort (ca: 2 år) så har man ju lärt känna en och annan på gymmet, Hallstas gym är ju inte direkt det folktätaste i landet men ändå.

Den 18:e börjar innebandyn igen och jag är mycket nöjd med min försäsong redan nu. Har bestämt mig för att spela kvar i Midas minst ett år till, hade ju bud från andra klubbar men jag ska spara ihop lite stålar först så jag kan flytta och bo där jag spelar, troligtvis blir det Norrtälje med tanke på att jag jobbar där, men saker kan ju förändras väldigt fort.

Tankar är inte alltid bra att ha, ibland skulle man bara vilja vara utan dom. Men tankar är något man själv bygger upp och man ska använda dom på rätt sätt. Det kan inte jag göra, det är jag helt säker på.

Om man säger så här. Jag hade allt jag behövde för att få leva mitt drömliv, i mitt liv behöver jag bara en sak för att vara lycklig och leva min dröm, en sak jag kan ha förlorat för alltid, en sak jag höll i så hårt men tappade taget om ändå. Allt på grund av ett missförstånd. Ska göra allt för att få hålla hennes hand igen. Ingen annans.

// Tomi

Saknar dig!

Kom hem :(


// Tomi

Girata

Ho perso la pista di buon senso perché I mai
Istruito quando arrestarsi

Ed in qualche luogo lungo la strada lo ho trascinato
In questo disordine

Ho scelto di combattere ma ho perso
Lo ho rovinato tutti e pagati il costo
Ma spero che

Giri e rimanga con me
So che ora lo odiate
Ma ora lo ho bisogno a

Giri e rimanga con me
Con questi giorni di tormento
Che soltanto potete alleviare

Ho fatto tutto temessi che facessi
Quando la pressione che incrinata me

Alcuni dicono è avversione, alcuni dicono che è destino
Quello ha messo quelle parole nella mia bocca mentre mi sono infuriato
Ma spero che

Giri e rimanga con me
So che ora lo odiate
Ma ora lo ho bisogno a

Giri e rimanga con me
Con questi giorni di tormento
Che soltanto potete alleviare

E sono così spiacente
Dovete guardarli strisciare
Ma per una volta dentro la mia vita
So che sono troppo debole per sopravvivere a

Ora sono più vicino
La resa è vicino
Tirilo verso voi, alz tirandoare
Ora sono più vicino
La resa è vicino
Tirilo verso voi

Giri e rimanga con me
So che ora lo odiate
Ma ora lo ho bisogno a


Du förstår nog... // Tomi

.

Dagens saknad: Lellan, alla dagar, minuter och sekunder.

// Tomi

RSS 2.0