Så det kan gå då.

image106

Så kan det gå om man är klantig. :P

One

Konstig dag

Skulle träffa Lellan igår. Så jag åkte till Norrtälje lite tidigare för att kolla runt lite i affärer och så, efter en stund sms:ar hon att hon ska på bio med några polare. AAAH!! Och då hade jag precis kommit till Norrtälje, bara att åka hem tänkte jag direkt.. Men jag drog in till sthlm istället, kollade runt lite efter innebandyklubbor, har fastnat för Zone Envy, problemet är bara att de kostar 1500 spänn styck, och jag brukar alltid ha 2st av samma. Men det blir nog så att jag köper dom när säsongen börjar närma sig. Sen så njöt jag bara av det fina vädret och stannade upp på olika ställen där folk utövade sina intressen,
 image101
ett gäng stod och dansade capoiera, en blandning mellan kampsport och dans. Riktigt häftigt vad man kan göra med sin kropp, det var imponerande att se de som var duktigast, de bara flög omkring på den lilla ytan dom hade, skitsnyggt!

image105
Sen var det en kille som satt och spraymålade tavlor vid plattan, han var hur grym som helst! Han hade en gammal LP skiva och genom hålet så sprayade han med olika färger, när han var klar så blev man grymt imponerad av hur f*an han kunde få det att se ut som det gjorde. Bilden ovanför tycker jag ser sämre ut än det han gjorde, man fick liksom en frihetskänsla av att se hans verk, man fastnade för en bild och tänkte, faan, där vill jag vara och bara ta det lugnt, inga bekymmer, ingen stress, ingenting, bara jag och utsikten.

När jag kom hem så satte jag mig och kollade på Melodifestivalen, undrar hur i hela h*^?!¤e folk tänker när dom säger att Perelli är snygg?!?!? Åh herregud! She looks like a man, aah god damn!! Kolla in liksom, vem är snyggast av dessa blågula hjältar? Ani Lorak från Ukraina eller Perelli från Mars/Sverige.
image103image104

En blandning mellan Eva Longoria och Nelly Furtado eller en blandning mellan Donatella Versace och en Alien? Ni förstår nog vem som är vem.

// Tomi

Nu har det börjat

Nu har jag lyckats ta tag i träningen igen. Sprang en mil vid två tillfällen förra veckan, ska försöka att hålla minst en gång i veckan. Gymma ska jag börja med nu, sk dit om några minuter bara och ska köra det också minst 5 ggr i veckan, fullt upp asså. Sen när innebandyn börjar så måste man ju ta bort lite grejer, det blir ju så klart löpningen eftersom att man får den där och så skär man väl ner på gymmandet till minst fyra dagar i veckan med tanke på att man har matcher och skit med innebandyn.. Nä gym nu. Hörs!

// Tomi

Brons!!!! Neljä - Nolla!!!!!!

Jag säger bara Niklas Bäckström!! Och jag menar inte den svenska sopan :) Vilken kille, han är iaf min brons-hjälte! Sverige som alltid har vunnit vm på förhand fick inte ens en medalj i den här turneringen. Känns skönt att äntligen ta dom :D!!! Måste bara ge några ord till pajasen Douglas Murray, vilken vekling asså.. ny svensk nationalhjälte bara för att han smäller på lite på isen. Andreas Johanssons favoritspelare i början av turneringen, fan killen kan ju inte spela hockey, då måste han ju spela som han gör, sopa, det är en kille jag skulle vilja möta på gatan. Stort plus till Antti Pihlström som gör en kanonmatch igen, det kommer mycket troligt att bli min idol när Selänne lägger av. Han jobbar hela tiden och går på dom största varje match, han har riktigt fin fart på skridskorna och han kan göra mål, låter lite som mig ;)

Och det är faktiskt lite kul att två vuxna män kallar sig för "Bäckis" och "Weinis" :P

Yksi kaksi kolme suomalainen voittaa aina ;)

// Tomi

13/5 -08

Ja, det va ju ett tag sen jag skrev här. :P Det har väl inte hänt så mycket, Leif och jag har suttit hos Emma väldigt mycket. Vi har vårat egna lilla gäng nu! :)
Bmwn har varit trasig, men fixades väldigt fort igen! Golfen är besiktad och klar, så nu ska den säljas så fort som möjligt! Sen har jag lite annat på G, men det är en annan historia. ;)

One


...

Once again they tell me that i'm insensible. It must be true, it's always the same accusation. You don't feel well and you seek a reason, i guess it's me, i guess it's my lack of compassion. And i fake to sympathize, with the struggles you endure every single day. These desperate cries, surround my isolation, i wanna be alone, am i whole? am i hollow? When heaven descends to the palms of my hands, i wanna be alone, am i whole? am i hollow? Before my eyes the most beautiful girl cries, still i run to avoid any complications..
image99

// Tomi

Mina fina flickor ;)

JA FFS!!! Det är jag som är deras lärare ;)

image98

// Tomi

Handlat

Har köpt lite kläder de 2 senaste dagarna.
Detta köpte jag idag

image95image96
Tröja från Gangster unit
image94
Skor från Din sko

image93image97
Väst h&m och solglasögon + skjorta h&m

Det här köpte jag igår
image90image91
Svarta mjukisbyxor Reebok, Röd piké. Svarta shorts och vit/svart piké.

Tycker att skorna var skitsnygga och solglasögonen passar mig perfekt. Köpte allt jag behövde så nu har jag lite snyggt till sommaren. Ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna, tog dom med min krigsskadade nokia 6280 som dog i lumpen men återuppstod :P

 Damn it feels good to be a gangsta ;)

// Tomi


Halvtatuerad :P

Nu ska ni få se tatueringen som är halvfärdig :P Ungefär 60 % är ifyllt och det är tur att bilden är tagen en bit ifrån så det inte syns så klart hur den ser ut, för det här är bara en tjuvtitt :P image88

Bara några låttips också. Riktigt sköna låtar har kommit ut på senare tid! Bland andra
Flo Rida feat. Timbaland - Elevator
Leona Lewis - Better in time
Jordin Sparks feat. Chris Brown - No air
Trap Starz feat. Chamillionaire - Get it big remix
Estelle feat. Kanye West - American boy

Ha det bra sola inte för mycket och drick mycket ( säger inte vad ;) ) i helgen. Hej hej! // Tomi

RSS 2.0