"Julafton"... Bullshit...

Sämsta julen någonsin...
Kan inte undvika att gå och känna att det är en person som fattas. Vill bara kunna åka hem till dig och krama dig och säga god jul, eller det skulle bara räcka med hej. Men jag kan inte det, och kommer aldrig att kunna det heller! Vill bara träffa dig igen... Allt är verkligen helt hopplöst utan dig. Fuck this...


Okej, tyck att jag är falsk... Gör det! Jag ska börja sitta inne och vänta på att du ska höra av dig, är det det du vill att jag ska göra?! Du vill verkligen göra dig av med våran vänskap va? Jag tror inte att jag någonsin har betytt ett jävla skit för dig! Allt jag gör är tamigfan fel!


Varför kan man inte bara spola tillbaka och starta om allting?

Äntligen VM-Guld!!!

Olééééééééééééééééééé´!!!!! Äntligen ett VM-Guld i innebandy!!! Det skulle redan ha kommit '06 om inte domaren hade varit mutad, uuuuuuh ;) jag har beef med den domaren ;) Så jävla lycklig jag är nu asså!!! Älskar Lassi Vänttinen och Rickie Hyvärinen! 2 stora målskyttar som jag ser upp till som fan!! Finland tar ledningen med 4-0 men tappar spelet helt och släpper in 6 raka. Finnarna gör två mål och får matchen till sudden. I sudden avgör Tero Tiitu på pass av Rickie Hyvärinen, underbar balja fan! Weee are the champions, och det kan ingen ta ifrån oss. 

Vinnarmålet! Honom har jag spelat i samma lumpenlag som mig, fast inte samtidigt.


Lassie, Rickie och Mika jublar!


Vm-Guldi perkele!!!!!!!!!!!!!!!!!!


//Tomi 

Thun'sade lite

Var på Thun's idag och handlade lite shit till mig själv. Ville stilla mina sorger för att det gick så jävla dåligt igår på matchen med att köpa kläder. Ja men i alla fall för fan, hittade bara en massa skit men blev förvånad över hur bra vissa plagg såg ut, det är ju ändå thun's liksom. Här får ni lite bilder på skiten jag hittade, njut av det så gott ni kan, för det är inte många bilder. Ful som fan är jag idag också, mer än vanligt och luktar purjo gör jag med, nån jävla parfym som jag köpte på finnebåten.


Vette fan vad det är för tröja, nåt med fredde p, ser hemlös ut i den.

en gul fågel liksom? Titta! färgat hår :o

Kalvin Klen, dra upp byxorna Bertil!

Börjes pakethållare.

// Tomi

NEEEEEJ! :P



Så går det när taket rasar in och det ramlar lite växellådor och sånt på bilen. Som tur är så hamnade inget på bilens tak, då hade det inte blivit roligt. Så nu väntar golfen på en hel del massage, spackel, lite svetsning och en lackning.
Har man inget att göra så skaffar man sig det.

Några ord innan derbyt.

Spelar derby idag mot Östhammar kl 11:50 i Sporthallen här i Hallsta. Har så sjukt ont i ljumsken, på höger sida :/ Känns som att någon har försökt slita loss ballen så att ljumsken ville åka med. Får hoppas att det blir bättre när jag blir varm i hallen sen, det här är ju en match man ser fram emot hela året. Både vi och Östhammar har spelat bra på slutet nu och jag tror inte någon av oss kommer att vika ner sig en tum, blir nog en ganska bråkig match om man ser på hur det brukar vara när vi möter varandra. Skön underhållning alltså ;) Bråkiga matcher tycker jag passar mig för jag kan vara en som bråkar i ena bytet och stänker in ett mål i andra. Har en tendens att kunna skita i vad som händer och bara köra vidare. En bra egenskap tycker jag. I år har det ju också rasat in mål för min del, tror jag ligger topp 3 i skytteligan totalt i serien, är jättenöjd med det eftersom att vi i Midas inte gör så förfärligt mycket mål om man jämför med de andra lagen som ligger före oss, det är i topplagen man hittar dom som ligger före mig, dom som gör typ 50 mål mer än oss per säsong. Man vill ju alltid vinna saker som man vet att man bör kunna klara av men jag föröker att tänka på det så lite som möjligt. Det är ju i princip omöjligt när det går så bra som det gör nu, men jag har inga måsten, jag känner att jag gör mitt jobb och hoppas att andra tycker lika. Innebandyn är en stor del av mitt liv och jag tar den väldigt seriöst, det är så jag är, ger jag mig in i nåt så avslutar jag det så gott det går. Är inne på femte året på seniornivå och hoppas att det blir ruggigt många år till, skulle vilja spela tills jag är en bit över 30 om grejerna håller. Kollade lite statistik häromdagen, ligger just nu på 96 poäng totalt genom tiderna, det finns en Marathontabell på vår hemsida Midasibk.se. Det är ganska mycket på de 66 matcher jag har spelat. Kul är det :) Glöm inte att kolla på semifinalerna i VM i innebandy idag. Finland-Tjeckien klockan 16.05 och Sverige-Schweiz kl.19.05. Båda matcherna visas på TV4 Sport. TV4 Visar finalen imorgon klockan 16.10. Missa inte!

Satt och kollade lite på idol igår. Tänkte att det skulle vara häftigt att vara på plats vid en så stor händelse, syrrorna var där förresten. När det drar igång så hör man tusentals skrikande fjortisar, då var jag bara nöjd över att jag satt bakom rutan och kunde sänka ljudet på Tv:n lite grann. Kommer ihåg när vi var på voice med sammy och flickorna när det kliver upp någon artist på scenen, var säkert Adam Tensta, så står det kanske tio sönderblonderade och ansiktsmålade (grovt översminkade) små skitungar och skriker som om någon förökte mörda dom. Helt sjukt hur så små människor kan klämma ur sig nåt så högt och förjävla illalåtande ljud. Som Bagge sa under någon fredagsfinal "Jag skulle hellre sitta i en bur med 20 skrikande småapor". Tänk dig tusen skrikande småapor på samma ställe.. Fy på dom, men dom måste ju också få heja på sina Johan Palms och Backstreet boys.

// Tomi

Lite mål igen

6-6 i matchen mot dannemora idag. 3 mål från min klubba, skönt att hänga dit några mål igen :) Riktigt bra match från min sida trots att jag var på julgalan med jobbet igår och drack allt jag kom över;) har haft ont i huvudet hela dagen och har det fortfarande, skriver lite mer nästa gång :P hörs!

// Tomi

RSS 2.0