Time

Den senaste tiden har allt bara varit katastrof. Jag har förlorat en av mina närmaste vänner, och nu känns det som att det är på riktigt.
Hon kommer nog aldrig vilja veta av mig igen, och jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag försöker tänka ut någon form av lösning, men det blir bara skit av allt, jag kan inte ens koncentrera mig. Jag önskar att allt kunde bli ogjort och vi kunde fortsätta vara vänner som förut. Jag kan inte annat än att be om ursäkt och säga att jag menar varje ord jag skriver till dig.
Jag känner mig väldigt dum, och jag vill verkligen att allt det här ska fixa sig.
Jag försöker verkligen att tänka på alla de bra stunderna vi har haft. När vi har varit ute och åkt bara, när vi satt här och spelade ps2, när vi hade snökrig m.m.
Kommer du ihåg snökriget? Innan julafton, du hade precis fått din julklapp. Sen helt plötsligt blev det krig. Jag lyckades kasta snö i munnen på dig och du fyllde typ upp hela min nacke/rygg med snö. :)
Sen när du alltid sitter och retas med mig...  :)
Men just nu är det så mycket tankar som far runt i mitt huvud.
Min största önskan just nu är att du förlåter mig. Du kommer inte behöva ta nåt sånt här mer, jag lovar dig det! Det är aldrig för sent!

Men du ska veta det att hur mycket vi än bråkar så kommer jag alltid ställa upp för dig och finnas där, dag som natt.
Saknar dig, vill inte ha det såhär.
Du vet vem du är!


One


Lovex nya



Lovex nya låt "Take a shot!" Helt underbar!! Ny skiva släpps i Maj!!!! Som det var nån som sa; "De är mindre kända än HIM men de är bra mycket bättre." Håller med helt och hållet. 

// Tomi

Skit!

Den här veckan alltså... katastrof!
Pallar helt enkelt inte att skriva.
Det enda positiva har väl varit att jag kom iväg till tatueraren och fick lite ca priser på min nästa.

 Förlåt...

One

...

J*vla skit innebandy. ska fan sluta med skiten. börja med schack.

The World Is Yours

Lördag idag då, och jag är på pisshumör. Har väl antagligen vaknat på fel sida.
Tomi har match idag också. Ni får väl antagligen läsa hur det gick sen.
Den här veckan har det inte hänt mycket alls, skulle väl vara den förbannade alla hjärtans dag.
Kort sagt: Vecka 7 = tråkvecka!
Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på... Kommer väl sitta här hemma och rulla tummarna hela kvällen antar jag.

Säger som Martin Lawrence: Ride This Motherfucker Until The Wheels Fall Off!



Whatever, whenever, whereever! Fuck You!

/Bitterbollen

Bra sagt

To win, you need a Finn.

Film hos Leify

Satt och kollade på film hos Leify igår. Jag han och Sammy. Vi såg "Dagispapporna", ingen bra film direkt men den hade sina roliga stunder, ungefär som filmen "Supersugen".  Huvudrollen spelas av Cuba Gooding Jr och en satans massa barn medverkar i filmen. Men höjdpunkten då? Tamala Jones! Ni vet hon som spelar Liberty i My Name Is Earl. Hon har bla varit med i Blue streak och Head of state, två mycket bra filmer enligt min mening. Bara för att hon ser så bra ut så ska hon, precis som hetingen Jessica Biel få vara med på bild i bloggen. Vilken ära va!?
image70

// Tomi

Ren skönhet

Finns det något vackrare på denna jord? Oh my god!
image68

Hon är bland det vackraste jag har sett! Jessica Biel heter hon. // Tomi

Rekord är slagna

Det är mycket innebandy i bloggen nu :) Det är ju bara bra, så folk får läsa lite om världens bästa sport :P
Jo, rekord är slagna!
image66
Innehavaren av det gamla rekordet, mest gjorda poäng i Midas under en säsong, Killen till vänsters rekord är slaget av han till höger :P:P:P Det gamla rekordet var på 31 poäng (18 mål+13 assist). Det nya är nu spikat efter matchen mot Västerlöfsta! 22+10 innebär att jag har tagit över rekordet, med 3 matcher kvar av säsongen, så det finns chans att göra rekordet ännu större, och att bli av med det igen till kille bredvid mig :P. Målrekordet under en säsong är också slaget, det gamla var på 19 mål under en säsong och där finns det också möjlighet att utöka. Men som sagt så är dessa siffror tillfälliga fram tills att säsongen är slut. Men rekord är ju iaf slagna redan nu. Mer om detta i säsongssammanfattningen som kommer snarast möjligt efter den sista matchen mot Östhammar hemma i Hallstavik den 1 Mars. Funderar faktiskt på att göra en egen innebandyblogg. Men vi skriver ju så lite i den här bloggen iaf så det här får duga.

Ha de bra, älska Innebandy! :P // Tomi

Storpublik mot Täby

2586 Peroner. Publiksiffran i den lilla A-Hallen i Fyrishov när Storvreta mötte Caperio/Täby i innebandyns Superligamöte som slutade med hemmaseger. 5-2. Otrolig stämning, som alltid i fyrishov och underhållande innebandy på planen. Johannes Gustafsson gjorde 3 av målen och har nu gjort över 500 poäng i högsta serien genom åren. Han valde ju bästa tillfälle att göra sitt historiska 500:e poäng, inför säsongens största publik i Fyrishov. Staffan Jacobsson och Kim Johansson gjorde Vretas övriga mål. En spelare av klass, Rickie Hyvärinen gjorde båda Täbys mål. Det var verkligen kul att se Storvreta spela igen. Daniella och brorsan var med och njöt av fantastisk innebandy! Läckert! ;P

// Tomi

Van vid torsk

Vi förlorade igen. 5-6 mot västerlöfsta. Vi var bättre än dom de 2 sista perioderna och vi lyckades kvittera till 5-5 med 17 sekunder kvar av matchen, precis innan hade jag haft ett skott i ribban. Vi förtjänade verkligen minst en poäng idag, men det tyckte inte västerlöfsta som gjorde vinstmålet med 7 sekunder kvar. Var så jävla arg efter matchen. Kom fram en gubbe och sa, den förlusten sved lite va till mig? jag svarade bara no shit sherlock. Egentligen tänkte jag sätta klubban i halsen på fanskapet med bladet före. 2 assist lyckades jag göra idag, kändes lite konstig att gå av planen utan att ha gjort mål, var väl 2 månader sen sist. Lellan kommer iaf snart :) Är väldigt väldigt glad över att jag har hittat en så bra tjej som hon är! Helt perfekt!

Ha de bra // Tomi

Fredag

Nu har hårdträningen börjat. Har gymmat 3 dagar i rad och så kom jag precis hem från innebandy träningen nyss. Min kedja gjorde en drömträning idag då vi krossade det orangea laget med 10-3 tror jag att det blev, kul med så bra spel för en gång skull. Planen är ju att jag ska gymma minst 5 dagar i veckan och så har jag ju innebandy 2 gånger i veckan + match också, det blir mycket träning men det är det värt till slut. Det är bara fredag och lördag som jag inte gymmar pga innebandyn. Lyckas jag hålla i det här nu så kommer jag nå mina mål. Det blir ju inget toktränande som innan lumpen då man gick varje dag flera månader i rad. Jag tycker att det jag kör på nu funkar väldigt bra. Inte för mycket eller för lite. Jaja, match imorgon mot Västerlöfsta, mycket viktig match, poäng behövs ifall vi ska hänga kvar i serien. Ett år till i femman skulle vara helt åt helvete, där finns lag på korpnivå, men vill man vinna matcher med 14-0 så kanske man ska satsa på det. Inget för mig iaf, jag vill utvecklas så mycket som möjligt och det blir bäst om vi blir kvar i fyran. Storvreta krossade Jönköping igår med 8-1. Slutspelsformen börjar infinna sig där. Hoppas dom spelar lika bra när slutspelet stundar, för det skulle ju vara så otroligt kul om dom äntligen fick spela en Sm-Final! Jag brorsan och kanske Lellan ska in till Uppsala och kolla på Storvreta mot Caperio/Täby på måndag, kul att se dom igen, var ju ett tag sen man såg sin idol Kohonen spela, otrolig bollmagiker! En inspiration för alla oss innebandytokiga! Han leder ju poängligan i Superligan igen, det förjänar han efter all kritik han fått, men det är ju så, är man Mika Kohonen så förväntas det att han ska göra 5 poäng i varje match. Det skulle inte förvåna mig alls om han går och vinner poängligan i år. Lycka till Kung Kohonen!

På söndag tar jag med mig Lellan och åker iväg till Fyrishov och badar, har faktiskt bara varit där en endaste gång tidigare och badat. Sen så var det ju ett bra tag sen man var på ett badhus, det är väl kanske dags nu, det är ju skitkul att bada :P Hoppa i med bästa kompisen plastankan och plaska lite :P

Är bra sugen på att festa nu med. Kanske blir en finnrunda i helgen, fullt ös medvetslös :P 

Låttips:
Kotiteollisuus - Rakastaa vai ei rakastaa
Jay Z Feat. Lil' Wayne - Hello Brooklyn 2.0
Paramore - When it rains
Linkin Park - Shadow of the day
Onerepublic- Apologize (original version)
Och Chingy så klart med Hands up :P "Iouiioui!" ;)


Ha det bra // Tomi


Torsdag

Ja, då är det torsdag igen. Vad har hänt i veckan då? Inte mycket alls, förutom att jag tatuerade mig idag! :D
Mer spännande än så blir det väl inte! :P
image65

One

Hit em up..



Bra låt att lyssna på när man är arg.

328an

Här är bilderna på bimmern!
image63

image64

That's my baby! :)

One

Lördag

Fotskadan jag drog på mig i onsdags börjar bli bättre nu och troligtvis så spelar jag den 17:e matchen för säsongen också då vi möter IS Saga i Uppsala imorgon. Idag spelar u-laget mot IBK Roslagen, ska bli kul att se hur dom klarar sig idag. Biljetterna till Chamillionaire den 31:a mars på Nalen är ju redan beställda och det kommer att bli hur kul som helst att äntligen få se honom live då vi har snackat om det länge att vi skulle gå om han nån dag kom till Sverige, snart är det dags :) Minst lika kul kommer det att bli på sm-finalen i innebandy den 19:e april, vi ska beställa biljetter nästa vecka eftersom att vi ska försöka dra ihop lite mer folk. Just nu är det jag brorsan Lellan  och Jeppe som ska med. Om det finns intresse så är det bara att höra av sig til mig under nästa vecka så fixar jag biljetter till alla som vill åka med. Det brukar ju inte spela någon roll vilka som går till final, det blir alltid målrika och intressanta matcher. Extra kul skulle det ju vara om Storvreta gick till Final i år vilket jag tycker dom förtjänar efter den snöpliga snuvningen som Warberg gjorde på Vretas finalplats förra året. Igår kollade jag på en av dom bästa filmerna som någonsin har gjorts med Malin och min broder. Con Air. Den filmen borde man verkligen se oftare, så otroligt välgjord. Jerry Bruckheimer brukar ju veta vad han gör. Filmen handlar iaf om när USA:s farligaste fångar ska föras till ett nytt, supersäkert fängelse med det specialbyggda transportflyget Con Air. På flyget finns den villkorligt frigivna Cameron Poe (Nicholas Cage) ombord. Plötsligt dras han in i ett kapardrama då en grupp fångar med ledning av Cyrus Grissom (John Malkovich) tar vakterna som gisslan. På marken kämpar Vince Larkin (John Cusack) för att bevaka kaparna och samtidigt försöka avstyra sina överordnade från att skjuta ner planet. Poe och Larkin tvingas samarbeta för att stoppa Cyrus och de andra livstidsfångarna, för att förhindra ett blodbad när planet närmar sig Las Vegas. De flesta har nog sett filmen men jag tycker att man ska se den en eller tre gång till, så bra är den. // Tomi

"i ain't gonna tell nobody you p*ssy" :P

RSS 2.0